Yenilikler

 

Bazen şartların oluşmasını bekler, uzun uzun sabır dileniriz. Benimkisi de böyle bir şeydi işte. Peru’dan döneli 2,5 ay oldu. Hayatımı önce tam zamanlı çalıştığım aile şirketimizden yarı zamanlıya düşürmekle başladım. Bu sayede ruhumdan gelenleri daha rahat duyabiliyor ve hayata geçirebiliyorum. Senenin başından beri gelen 11 enerjisini yani yaratım enerjisini kullanıyorum. Her ayın 11’i olmak üzere çakra meditasyonu ve dikşa aktarımı yapıyorum. İki senedir hazır olan şiir dosyam anlaştığım yayıneviyle hayata geçiyor ve yazmakta olduğum başka şiirler ve kitap var… Önümde şu an belli olan bazı yolculuklarım var; Konya gibi, Mısır gibi…  Bu yolculuklar da kendilerine has güzellikte olacağından eminim.

 

Hayatımda birçok şey değişti, değişiyor ve değişecek. Ben değişiyorum. Sanki üstümdeki kabuğu atıyor da artık uçmaya hazırlanıyor gibiyim. İçimdeki öz dışarı çıkmak istiyor, kendini tezahür etmek istiyor ve korkusuzca sadece kendisi olmak istiyor. Bunlar olurken çevremdekilerle ilgilenmiyorum. Artık kafamı onlara yormuyorum. Biliyorum ki herkes kendi yolundadır. Biliyorum ki her şey olması gerektiği gibidir, ne bir eksik ne bir fazla…

 

Bol bol müzik dinliyorum, Estas Tonne mesela. ‘The Breath Of Sound’ adı altında birçok ülkede turneye çıkan Estas Tonne’nin konseri 9 Martta Zorlu’daydı. Heyecanla gittim konserine. Başından sonuna kadar nasıl geçtiğini anlamadım. Zaman kavramını unutturan bu güzel ruh, müziğine hipnotize ediyor. O çaldıkça bedenim uyuşuyor, o çaldıkça nefesim yavaşlıyor. O çaldıkça onu, kendimi, herkesi duyabiliyorum, hissedebiliyorum. O çaldıkça ruhum ritmiyle dans ediyor, onunla uçuyor, İki buçuk saat süren konserinde hiç ara vermeden çalarken aslında özden gelene kanallık yapıyor. Müziği ile kanal oluyor bizlere, Türkiye topraklarına… Hatırlatıyor bize, yaşadığımız bu hikâyenin çorbasında hepimiz varız. Bu çorbaya nasıl katkıda bulunmak istiyorsun?

Bütün konseri huşu içinde dinledim. Öyle ki sabaha kadar çalsa dinlerdim. O kadar müziğinin içindeydim ki konser bittiğinde zamanın nasıl bu kadar çabuk geçtiğini algılayamadım. Herhangi bir şey olmaya çalışmıyordu Estas Tonne. Her şeyiyle olduğu gibi kendi oluyordu sadece. Çorbaya katabileceği en güzel tat bu değil mi zaten?

 

Hayatımdaki yenilikler, senelerdir kendim üzerimde yaptığım çalışmalar, farkındalıklar ve ruhumun, bilincimin genişlemesi ile gerçekleştiğini biliyorum. Artık somut olarak görüyorum. Hayallerim…  Olmuş olan hayallerim ve olacak olana gebe olan hayallerim… En doğru zamanda, en doğru şekilde, benim ve bütünün en yüksek hayrına aşkla gerçekleşmesi dileğiyle…

 

 

Aşkla…

DAMLA US

 

 

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresini yayımlanmayacak. Zorunlu alanları * ile işaretlenmiştir

formu temizleYorumu gönder