Arınmak Neden Bu Kadar Önemli?

 

Gittiğim eğitimlerde ne kadar çok söylenmiş olsa da yeni yeni tam olarak hayatıma geçirdiğim ve uygulamaya tam olarak başladığım eylem, arınmak. Rahmetli, ışık insanı Beki İkala Erikli eğitimlerine katılanlara arınma ve çakra dengelemeyi her gün yaparsanız frekansınız çok güzel yükselir derdi. Zaman zaman yapardık elbet ya da ihtiyaç duyduğumuzda. Belki klasik bir Türk toplumu olduğumuz için son dakikaya kadar aklımıza bile gelmezdi. Ne zaman ciddi bir olayla karşılaşırız ya da kendimizi bir çıkmazda buluruz, o zaman yapmaya başlardık. Beki’nin tam olarak ne demek istediğini yeni yeni anladım. Aslında dediği şey, hayatımıza bunu tam olarak entegre ettiğimiz zaman, olaylara, durumlara karşı bakış açımız değişiyordu. Dolayısıyla hayatımız da değişiyordu. Radyo frekansı gibi, kendi frekansınız ne kadar temiz ise, alıcısı ile bağlantısı arasında bir kirlilik yoksa, almak istediğiniz enerjiyi o kadar net, o kadar temiz alabilme kanalına sahip oluyorsunuz. Kanalınız ne kadar temizse önce kendinize, sonra da çevrenize ışık olabiliyorsunuz. Bu kanala sahip olabilmek için enerji bedenindeki kirlilikleri temizlemek çok önemli. Beki’nin hep söylediği gibi; ‘Her gün dişlerimizi fırçalıyoruz, banyo yapıyoruz, beden temizliğine önem veriyoruz ama enerji bedenimizi arındırmıyoruz. Her gün bir sürü insanla iletişim halindeyiz ve enerjilerimiz birbirlerinin alanına giriyor. Sağlıksız kordon bağlarımızı kesmek, kendimizi arındırmak ve çakralarımızı dengelemek bu yüzden çok önemli.’ Beki’nin kitaplarını okursanız tüm detayları öğrenebilirsiniz ve Melekler yardımı ile arınma ve çakra dengeleme ile ilgili CD’leri de bu konuda çok yardımcı oluyor ya da St. Germaine ile Mor alev çalışması. Arınmak için bir sürü yöntem var elbet ama hiçbir arınma yöntemi uymuyorsa size, o zaman kendi yönteminizi bulmanız gerekiyor. Belki de bunu siz yaratacaksınız kim bilir…

 

Bana gelince, bazı günler Melekler yardımı ile arındırıyorum kendimi bazı günler ise, suya konuşarak. Bazı günler ise, kendime has yöntemle, o gün ne şekilde arınma yapmak geliyorsa ona izin vererek… Melekler yardımı ile arınma için yukarıda bahsettiğim gibi Beki’nin CD’lerini alıp, uygulayabilirsiniz. Suya konuşmak ise, banyo yaparken, başınızdan akan suya niyetlerinizi geçirip, sizi arındırmasını istemek ile oluyor. Benim cümlem şu şekilde; ‘Suyun şifa gücü, fiziksel ve enerji bedenimde, zihnimde, ruhumda şifalanması gereken…. (Şu konular ya da frekansımı yükseltmek niyeti ile) alanları şifalandır. Suyun saf, temiz enerjisi ile bu blokajlar ya da kirlilikler suyla beraber bedenimden aksın.’ Burundan derin bir nefes alıp, ağızdan verebilirsiniz. Kendinizi daha dengede hissedene kadar nefesinize konsantre olun ve bu nefes alışverişleri sürdürün. Gözlerinizi kapatıp, kendinizi bir şelale altında vizyonlayabilir ve bu sırada bedeninizin saf ve beyaz bir ışık ile parlayana kadar bu şelalede hissedebilirsiniz. Vizyon, nefes, hissediş ve niyetinizin gücü ile gerçekten de tam bir arınma yaparsınız.

 

Gün gelecek ne meditasyon yapmaya ihtiyaç duyacağız ne de arınma yapmaya. Çünkü her an dengede, her an özümüzle bir olduğumuzun bilinci ile bu hayatı yaşamaya karar vereceğiz. Ama o ana kadar, bedenimizin en yüksek frekansta titreşeceği ana kadar, bu çalışmaları yapmak çok önemli.

 

Sevgiyle, ışıkla…

DAMLA US

 

1 Yorum

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresini yayımlanmayacak. Zorunlu alanları * ile işaretlenmiştir

formu temizleYorumu gönder